Over ons

Werkwijze

La Fronde BV verzorgt een verbouwing aan uw huis van begin tot eind. Waar gewenst denken wij met u mee bij het ontstaan van de bouwplannen en regelen de eventuele bouwvergunningen.
Voor een optimaal resultaat houden wij naast uw wensen en een hoge kwaliteit ook rekening met de prijs-technische kant, regelgeving en veiligheid.

De belangrijkste pijlers in ons werk

Kwaliteit en vakmanschap
La Fronde werkt uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit. Wij houden ons op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. De goede scholing en brede ervaring vertaalt zich in vakmanschap. Een resultaat dat staat.

Persoonlijk met een heldere communicatie
De verbouw van een huis is een persoonlijke zaak. Zekerheid van kwaliteit en een heldere communicatie staan voorop. Bij La Fronde BV heeft u één contactpersoon waarmee u al uw wensen en ideeën bespreekt.

U wordt op persoonlijke wijze geadviseerd en begeleid, waarbij de overlast en inbreuk op uw woonomgeving tot het minimale wordt beperkt. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Onder referenties kunt u ervaringen van klanten lezen.

Bij u in de regio

Bouwbedrijf La Fronde werkt vanuit Haarlem ook in de regio van Velserbroek, Aerdenhout, Overveen. Santpoort, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Spaarndam, Beverwijk, Cruquius, Bennebroek, Vogelenzang en omgeving.

BEL GRATIS