Referenties

Laat een referentie achter

We stellen het erg op prijs dat u de moeite doet om een referentie achter te laten. U kunt uw referentie in het formulier hieronder invullen en opsturen. Om misbruik te voorkomen zullen wij uw referentie eerst bekijken en vervolgens op de website plaatsen.

  [Opmerking "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]

  Referenties

  16 maart 2022
  SANNE

  We zijn enorm tevreden met onze aanbouw. Bedrijf La Fronde werkt professioneel, is altijd bereikbaar voor vragen en komt afspraken na. Goede planning en vakmanschap. Zeker een aanrader bij een flinke verbouwing.

  11 oktober 2021
  EWOUD EN ILSE

  Totale verbouwing 100 % geslaagd! Op aanraden van vrienden kwamen wij bij La Fronde uit. Ons hele huis is verbouwd, drie verdiepingen. De totale indeling veranderd. Nieuwe fundering. Een uitbouw met een prachtige glazen pui. Welke een behoorlijke constructieve uitdaging met zich meebracht. Perfect uitgevoerd door Thierry en zijn vakkundige collega’s. En alles binnen het beoogde tijdsschema. Wij wonen nu met zeer veel plezier in ons heerlijke huis. Inmiddels hebben we La Fronde al weer aan kunnen raden bij andere vrienden. Net zoals dat bij ons was gedaan. Ewoud & Ilse

   

  25 augustus 2021
  WILLEMIJN EN RONALD

  Wij moesten een vrij ingrijpende verbouwing met stalen H-balk constructie(s) en uitbouw realiseren.

  Gelijk bij het eerste contact voelde het goed. Gerichte, duidelijke ter zake doende vragen.

  Nadat we akkoord waren gegaan met de offerte volgde er nog een aantal bezoeken en overleg sessies wat ook veel vertrouwen wekte voor de verdere verbouwing. Zelfs uit de door de architect aangeleverde tekeningen werden nog onvolkomenheden opgespoord en hersteld.

  Tijdens de verbouwing geen enkele overlast gehad, plezierig in de omgang en lieten alles elke dag zelfs keurig achter.

  Tussendoor kort ter zake doende overleg indien nodig.

  We waren onder de indruk van de planning. Alle onderaannemers, metselaar, lasser, elektricien etc. precies op het juiste moment aanwezig zodat alles soepel verliep.

  Keurig op de afgesproken dag begonnen en binnen de geplande termijn afgerond.

  En fijn binnen het afgesproken bedrag gebleven, geen meerkosten/ stelposten.

  Kortom: Erg prettig bedrijf om in te huren. We kunnen het iedereen die een rigoureuze verbouwing moet doen van harte aanraden.

  23 juli 2021
  RONALD EN MONIQUE

  La Fronde heeft wederom mooi werk geleverd. Na eerdere aanpassingen in onze woning, zoals dak isolatie en plaatsing van isolatie glas in bestaande deuren en kozijnen (uit ongeveer 1920), hebben wij Thierry gevraagd om een raamkozijn te vervangen door deuren waarmee wij een dakterras konden realiseren. La Fronde heeft hier wederom goed werk geleverd. Dit alles met duidelijke afspraken, een goede offerte en tijdige informatie verstrekking indien nodig. En ook nog schoon en netjes gewerkt en alles goed achter gelaten.

  16 april 2021
  MATTHIJS EN SASKIA

  Twee jaar lang aangehikt tegen een verbouwing van onze gehele beneden verdieping en badkamer. Geen zin in alle rompslomp erom heen. Uiteindelijk moesten we echt aan de slag en zijn we met La Fronde in zee gegaan. Wat een verademing. Ten eerste werd er meteen een goede, reeële offerte gemaakt. Na goedkeuring van de offerte kwam er een strakke en duidelijk planning. Gedurende de verbouwing houdt Thierry de lijntjes kort en stemt waar nodig af. Hierdoor hebben wij tijdens de verbouwing weinig zorgen gehad. Ondanks een paar kleine tegenslagen is het Thierry toch gelukt om de.verbouwing op tijd klaar te hebben. Tijdens de verbouwing is Thierry transparant over kosten van meerwerk, waardoor dit achteraf verrassing is. Kortom twee heel tevreden klanten.

  16 februari 2021
  PETER EN SANDRA

  Wij hebben een uitbouw laten verzorgen door La Fronde. We zijn zo ontzettend tevreden over het contact. Thierry is altijd bereikbaar en anders belt hij altijd later terug. Er wordt door het hele team goed meegedacht over de hele verbouwing. Een mooie vlotte verbouwing zonder dat de buurt last heeft gehad omdat wij aan het verbouwen zijn. Zeker de moeite waard om voor een offerte te benaderen. Zou het zeker aanbevelen.

  9 december 2020
  MARC EN SZILVIA

  Wij hebben door lafronde een opbouw op ons dak laten zetten en daar zijn wij heel tevreden over. Het is een goed bedrijf die zijn zaakjes op orde heeft. We hebben weinig overlast gehad en ze hebben de opbouw snel gerealiseerd en van goede kwaliteit. Als wij ooit weer een aannemer nodig hebben zullen we gelijk weer in zee gaan met la fronde. Niks anders dan lof. Een goed bouwbedrijf.

  22 november 2018
  MAARTEN EN VRENI

  Wij hebben onze voorgevel laten optrekken en een dakopbouw laten plaatsen. We zijn meer dan tevreden over het resultaat en de weg ernaar toe. Thierry heeft in alle fases goed met ons meegedacht en geadviseerd. Daarbij kwam Thierry de afspraken na, communiceerde tijdig en duidelijk en heeft hij met het hele team hard gewerkt. Wij kunnen nu genieten van het vakkundige werk van La Fronde en raden hen absoluut aan.

  3 april 2018
  MIREILLE

  Was op zoek naar een aannemer die praktisch met mij mee kon denken. Die mijn overwegingen snapte en wist dat ik zocht naar de juiste verhoudingen. Gezien mijn kennis van dit soort projecten wilde ik ook graag een aannemer waar ik op kon vertrouwen. Een aannemer die een reële offerte uitbracht zodat ik niet achteraf met verrassingen geconfronteerd zou worden. Gedurende het offerte traject gooide ik mijn plannen om en was Thierry creatief genoeg in het zoeken naar de beste oplossing. Ik werd goed geïnformeerd over de vorderingen en betrokken bij het proces. De verbouwing verliep gestaag zonder strubbelingen. Vriendelijke behulpzame mensen die netjes te werk gingen en die ik met het volste vertrouwen in mijn huis achterliet terwijl ik zelf op vakantie was. Toen bij afronding fouten door derden werden gemaakt werden deze flexibel en servicegericht door La Fronde opgelost. Een betrouwbare vak aannemer die ik iedereen kan aanbevelen.

  5 maart 2018
  SANDER EN NINA

  Voor onze verbouwing (muurdoorbraak keuken en vernieuwen toilet) hebben wij voor La Fronde gekozen. Al bij het opnemen van de offerte werd een concreet plan opgesteld, zowel qua werkzaamheden als budget. Tijdens de verbouwing verliep de communicatie naar wens: Thierry was altijd bereikbaar en bespreekt tijdig wanneer keuzes gemaakt moeten worden. Hij is erg sterk in het maken van een planning en heeft zijn werkzaamheden daarbinnen opgeleverd.
  In het resultaat zie je terug dat er kundig en zorgvuldig is gewerkt. Hij dacht bovendien mee om de originele aspecten van het huis te behouden of zelfs op originele manier te renoveren. Zijn manier van aanpak maakte het voor ons een zorgeloze verbouwing met een prachtig resultaat. Kortom, wij raden hem zeker aan als aannemer.

  27 november 2017
  MARLEEN EN DAVID

  La Fronde heeft voor ons een uitgebreide verbouwing van ons huis uitgevoerd. Er is een uitbouw en een opbouw gerealiseerd. En dat hebben ze heel goed gedaan! Er is met veel aandacht voor kwaliteit gewerkt en tijdens het hele proces was er steeds goede communicatie over de voortgang. De strakke planning van Thierry zorgde ervoor dat er snelle stappen werden gezet, waarbij we goed betrokken werden bij de vele keuzes die tijdens zo’n project moeten worden gemaakt. Het resultaat is dat we er nu zo’n 50 echt functionele vierkante meters bij hebben gekregen die toch meteen voelen als onderdeel van ons mooie huis!

  18 juli 2017
  CINDY EN ERIK NEP

  La Fronde heeft voor ons een prachtige uitbouw gerealiseerd aan de voor -en achterzijde van onze woning in Velserbroek. Alles is tot in de puntjes verzorgd ondanks de (door ons gewenste) strakke planning, het hele team werkt hard en nauwkeurig. Thierry denkt goed mee, adviseert zo nodig en is altijd goed bereikbaar. Super blij met het eindresultaat! Nogmaals dank voor alles 😉

  12 april 2017
  E. OPHOF

  Thierry van Dam heeft (met zijn team) een fantastisch dakterras ontworpen en gemaakt! Alles verliep perfect, van voorbespreking tot en met de afronding. Duidelijke communicatie, goede adviezen en nog gezellig ook. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat en kan Thierry van harte aanbevelen.

  12 januari 2017
  MIRJAM EN RAOUL

  Na verbouwing van ons appartement in Amsterdam vele jaren geleden hadden we Thierry ook gevraagd ons aangeschafte klushuis in Haarlem te verbouwen, wat wederom naar volle tevredenheid is gebeurd. Na de geboorte van onze zoon was dit jaar de volgende ‘grote’ klus aan de beurt. Zoals we in onze eerdere review zeiden (zie review 2014) was de keuze al bij voorbaat op La Fronde gevallen. Dit keer hebben de mannen van La Fronde o.a. het grootse gedeelte van onze kozijnen vervangen, alle raam vensterbanken vervangen door vensterbanken van Belgisch hardsteen en twee hardstenen dorpels geplaatst. Ook nu is alles in goed overleg gegaan met het nodige advies van Thierry. We zijn tevreden met het resultaat! Ons huis is er een stukje mooier van geworden. Er moeten nog steeds een aantal klussen gedaan worden en we zullen tzt wederom La Fronde hiervoor vragen. We weten dan gewoon dat de klus goed uitgevoerd wordt!

  30 juni 2016
  PETER EN BRENDA

  We hebben samen met La Fronde onze jaren 20 woning helemaal opgeknapt. Het team van Thierry heeft een grote variatie aan klussen gedaan waaronder het updaten v.d. elektrische installatie, stucwerk (muren/plafonds), de totaal gestripte keuken prepareren voor plaatsing v.d. nieuwe keuken, wasmachine aansluiting maken en dubbelglas plaatsen. Ook zijn onze badkamer en keuken helemaal opnieuw betegeld. Wat we prettig vonden is dat Thierry altijd goed bereikbaar is, snel reageert en zorgvuldig te werk gaat. Thierry dacht ook met ons mee om de stijl van het huis goed te behouden. Zo hebben we bijvoorbeeld op verzoek dubbel figuurglas kunnen krijgen. Ook hebben we i.o.m. Thierry een deel van een trapkast bij de keuken kunnen betrekken. Al met al wonen we nu met veel plezier in onze “in oude stijl” gemoderniseerde woning!

  16 juni 2016
  M. DE BOER

  La Fronde heeft in mijn dakappartement in centrum Haarlem o.a. de badkamer geheel gerenoveerd, nieuwe laminaatvloeren gelegd en de muren en plafonds (inclusief balken) geschilderd. Alles professioneel en topklasse, en Thierry en zijn mannen werken met grote betrokkenheid, optimisme en gevoel voor humor. Met enig flink door bikkelen hebben de heren bovendien alles binnen de planning opgeleverd. Wat ik heel erg waardeerde was het werkelijk tiptop schilderwerk, en Thierry’s goede raad (bijv. kiezen voor een smalle wasbak en voor een andere kleur voor de laminaatvloer) en voorzichtige waarschuwingen waar ik (gelukkig) steeds gehoor aan heb gegeven. La Fronde is een goed, leuk en betrouwbaar aanneembedrijf dat kwalitatief uitstekend werk aflevert.

  16 mei 2015
  KITTY EN JARRIT

  Ondanks dat we niet blij waren dat we weer een aannemer nodig hadden, zijn we wel blij met de geleverde diensten van Thierry en zijn team!

  20 april 2015
  CHRIS EN MINDY

  Na het eerste contact met Thierry hadden we meteen een goed gevoel wat wij heel belangrijk vinden. De werkzaamheden zelf verliepen prettig en snel. We hadden echt het idee dat Thierry en de onderaannemers iets moois wilde neerzetten. Thierry dacht met ons mee om onze wensen mogelijk te maken en ondanks onze misschien wat andere uitvoering als gemiddeld dacht hij in mogelijkheden ipv wat niet mogelijk was. Het resultaat is dan ook volledig naar onze zin. Bij de volgende verbouwing twijfelen we dan ook niet en hebben onze aannemer gevonden.

  14 januari 2015
  BERT

  Ik ben heel tevreden over de nieuwe badkamer die La Fronde heeft gemaakt. In plaats van het oude zitbad is er een moderne inloop-douche gekomen met een wastafel en spiegelkast. Alles(tegels,wasbak) in de kleuren die ik mooi vind. Het karwei is binnen veertien dagen geklaard, netjes en precies en zonder mitsen en maren. En nu maar lekker douchen….

  15 juni 2014
  CHANTAL EN RUBEN

  Na jaren twijfelen vonden we de juiste aannemer om onze dakopbouw te realiseren. De door hem meegenomen architect kwam met een originele tekening die perfect bij ons huis past. En de mogelijkheden waren ook al bij de gemeente gecheckt. Samen met Thierry onze wensen besproken waarna hij met een realistische gedetailleerde offerte kwam. Alles is gerealiseerd volgens afspraak, geen verrassingen achteraf. Het overleg tijdens de verbouwing was erg fijn en ook de onderaannemers waren prima. Het resultaat is prachtig en we krijgen van iedereen uit de buurt complimenten. Als we nog eens willen verbouwen bellen we zeker Thierry!

  10 februari 2014
  STEPHAN BEELEN

  Wij hebben door La Fronde een aanbouw laten plaatsen en gelijk van af het begin was er een goede klik. Hij begreep os goed en hij werkte erg netjes en snel.

  Wat ik vooral als zeer positief ervaart heb is dat in iedere verbouwing kom je dingen tegen die anders bleken te zijn dan bedacht en hij pakte dit perfect aan.

  Ook probleempjes die je helaas voorkomen werden zeer snel en vakkundig opgelost. Ik zou Thierry en niet te vergeten zijn maatje Mathijs blindelings toe vertrouwen aan vrienden en kennissen.

  Bedankt Thierry voor de prachtige aanbouw..

  9 februari 2014
  MIRJAM EN RAOUL

  Acht jaar geleden heeft Thierry in ons appartement in Amsterdam een slaapkamer met glazen wand gebouwd. Een speciale klus die door Thierry zeer geslaagd is uitgevoerd en wat volgens de makelaar de verkoop van ons huis heeft bevorderd. Vorig jaar hadden we namelijk besloten terug naar Haarlem te verhuizen. In Haarlem hebben we een huis gekocht waaraan veel gedaan moet worden. We hebben dan ook niet getwijfeld en Thierry gebeld voor het verbouwen van ons huis. Naast de badkamer heeft Thierry o.a. een nieuwe keukenvloer, Cv-systeem en elektriciteit aangelegd. Het samenwerken met Thierry en zijn collega’s was ook nu zeer prettig. In het bijzonder vinden wij het zeer fijn dat Thierry eerst overlegd over hoe en wat alvorens aan de slag te gaan en daarbij meteen meedenkt/adviseert. Hiervoor neemt hij flink de tijd. Zo kan je de verschillende mogelijkheden afwegen en kom je niet voor verrassingen te staan als je ’s avonds na het werk eens gaat kijken hoever de verbouwing vordert. Daarnaast werkten de mannen zeer netjes. Wij hebben echt het gevoel dat Thierry en zijn mannen voor kwaliteit gaan. Er moeten nog steeds een aantal dingen aan ons huis gebeuren welke we in de komende jaren zullen realiseren. Ook dan zal Thierry onze eerste keus zijn. La Fronde, bedankt!

  29 januari 2014
  IETJE

  Een mooi authentiek 30er jaren huis opknappen, dat wilde ik doen. Via via hoorde ik dat ik aan Thierry een goede aannemer zou hebben. Van de offertes die ik heb opgevraagd bij verschillende bedrijven had hij een goed aanbod, maar wellicht nog belangrijker, ik merkte dat hij meedacht en rekening hield met het budget dat ik had.

  Hij heeft, met zijn collega’s uitstekend werk geleverd, alles precies op tijd. We kwamen allerlei dingen tegen die ”ook nog moesten”, en telkens kwam hij met creatieve, betaalbare oplossingen. Mijn huis is verbouwd, gestucd, elektra aangepast en nog veel meer. Met uitstekend resultaat, tegen een redelijke prijs.

  30 oktober 2013
  JOOP

  La Fronde heeft bij ons aan een bestaande aanbouw een stuk aangebouwd en wij waren zeer tevreden over zijn werkzaamheden en omdat er een stukje oudbouw gesloopt moest worden en daarna aan nieuw weer aangebouwd moest worden was het heel moeilijk om een juiste offerte hier voor te maken, wij vonden het ook zeer prettig en knap dat de uiteindelijke prijs niet veel afweek van de offerte, wat wij ook prettig vonden is dat Thierry en medewerker geen [bouwvakkers] zijn maar vak mannen die netjes u zeggen en na elke werkdag alles netjes achter laten. kortom zeer tevreden.

  20 oktober 2013
  NIELS & MARIJKE

  We hebben 3 aannemers over de vloer gehad om 2 klussen te doen. Allen durfden het niet aan het glas in lood in een nieuw kozijn te plaatsen en een houten dorpel te vervangen door een hardstenen versie. Thierry is langsgekomen om te kijken en heeft de klus wel opgepakt. Dit met een resultaat waar wij zeer blij mee zijn! Thierry is prettig en professioneel in de omgang, komt zijn afspraken na en werkt zeer netjes. Een vakman zoals het betaamt!

  30 juli 2013
  HAYO & LINDA

  In april 2013 zijn onze raamkozijnen aan de voorkant van het huis vervangen van aluminium naar hout. Wat Een verschil en zoveel mooier. De communicatie en samenwerking verliep soepel en zeer naar wens. Bij een volgende klus denken wij weer aan La Fronde. We zullen het bedrijf ook zeker aanraden aan anderen.

  Hayo & Linda

  4 mei 2013
  HELENA & WINAND

  Een nieuwe badkamer was al lang onze wens, maar we zagen op tegen de verbouwing. Na een leuk gesprek met Bert over zijn aannemer Thierry (zie eerdere reacties), durfden we het wel aan. We kochten een badkamer en hebben Thierry gevraagd om de installatie te doen. Tijdens het eerste gesprek viel direct op hoe positief en constructief werd meegedacht. Thierry kwam met goede oplossingen voor dingen die we zelf over het hoofd hadden gezien. Dat gaf veel vertrouwen. De verbouwing verliep soepel en volgens de afgesproken doorlooptijd. Het was prettig werken met Thierry en zijn mannen, voorkomende kwesties werden snel en netjes afgehandeld. De badkamer is nog mooier dan verwacht, door het mooie tegelwerk en de prachtige nis met verlichting.

  1 mei 2013
  A. VAN DER KLAUW

  Ik ben heel tevreden over het werk van Thierry en zijn team. La Fronde heeft bij mij de woonkamer 3 meter uitgebouwd , de bovenverdieping overall gestuct en diverse riolering en electravoorzieningen getroffen. De punctuele planning en oplevering, de toegankelijke crew, de scherpe prijs en het vakwerk van de onderaannemers hebben allemaal bijgedragen aan dit resultaat. Ik zal La Fronde dus zeker aanraden.

  21 november 2012
  NIC ROEST

  Vakwerk, betrouwbaar en plezierig in de omgang!
  Najaar 2012 ons huis (1920) rondom voorzien van nieuwe ramen met dubbelglas. Met een waar timmermansoog recht kunnen maken wat krom was. Op iedere vraag een doordacht antwoord, zonder keuzes op te dringen.
  Voor de volgende klus zeker weer vragen.

  Dank, Nic & Ilse

  23 augustus 2012
  FROUKJE EN MATHIJS

  In 2012 heeft La Fronde onze badkamer en beneden toilet geheel verbouwd. Naar volle tevredenheid. La Fronde werkt snel maar secuur (en netjes). Er zijn heel wat werklieden over de vloer geweest (loodgieter, elektricien, stukadoor,..) en dat bleken allen vaklui. Een miscommunicatie rond het plaatsen van de tegels in het benedentoilet (verkeerde soort tegels geplaatst) werd door Thierry netjes opgelost. Momenteel overwegen we een verbouwing van de keuken, waarbij we als eerste bij La Fronde zullen informeren.

  8 juli 2012
  LUCAS

  Wij zijn bezig met een uitbouw van 4 meter, voor de realisatie van een woonkeuken. Alhoewel we bijna alles zelf doen, hebben we ”La Fronde” gevraagd de stalenbalk voor de ondersteuning van de achtergevel te plaatsen.
  Daarnaast hebben we hem om advies gevraagd, voor een probleem met de fundering.
  Zijn lokale bekendheid met de bodemgesteldheid, alsmede zijn vakmanschap waren erg welkom. Het is prettig samenwerken met Thierry.
  Hij geeft gevraagd en ongevraagd advies. Ook een stukje nazorg is hem niet vreemd. Kortom een aanrader!

  7 maart 2012
  BERT

  Vanaf maart 2012 heeft La Fronde een geweldige dakopbouw op mijn huis geplaatst. De ervaring die ik daarmee heb komt volledig overeen met de goede verhalen die hieronder ook al staan. Thierry heeft de regie in handen, wekt vertrouwen en communiceert prettig en direct. Zijn medewerkers doen daar niet voor onder, zijn netjes en werken netjes. Echter wat ik daarnaast bijzonder gewaardeerd heb is de kwaliteit van het werk. Dat bleek in het bijzonder uit de keuzes die gemaakt zijn voor dingen die niet op tekening stonden. Niet alle details staan nou eenmaal op tekening en de aannemer moet die zaken toch oplossen. Thierry heeft op eigen initiatief (!!!) niet de meest snelle of goedkope oplossing gekozen, maar een mooie, passende en kwalitatief goede oplossing. Ik ben bijzonder tevreden met m’n dakopbouw welke La Fronde gerealiseerd heeft.

  5 februari 2012
  SOPHIE EN ERIK

  Van bouwval tot paleisje.

  Toen La Fronde bij ons begon stonden er na het slopen niet veel meer dan vier buitenmuren. Het hele huis is opnieuw ingedeeld, we hebben een prachtige keuken en badkamer, een nieuwe trap, een heerlijk ruime woonkamer en twee mooie slaapkamers gekregen. In zeven weken tijd is onze bouwval omgetoverd tot een prachtig paleisje. Alles is tijdens de verbouwing vlekkeloos gelopen. La Fronde levert heel goede kwaliteit, let op duurzaamheid en… (belangrijk!)er is prima communicatie. De aannemer is eerlijk, denkt mee en geeft goede adviezen.
  Bij een volgende verbouwing zullen wij zonder twijfel weer voor La Fronde kiezen!

  7 januari 2012
  ALAIN EN BREGJE

  Najaar 2011 heeft La Fronde ons hele huis aangepakt. Wat begon met een dakopbouw en het vernieuwen van de ondervloer, werd uiteindelijk een complete verbouwing. Thierry heeft hier telkens goed op ingespeeld en het ook nog voor elkaar gekregen zijn werk binnen de afgesproken termijn op te leveren. De samenwerking met Thierry en zijn mannen verliep perfect. Uitstekende communicatie, verstand van zaken, vakmanschap en eerlijkheid maken dat wij La Fronde zeer zeker aanraden!

  Alain en Bregje, Haarlem

  26 november 2011
  MARTIN TROMMEL & MARJA HARTMAN

  Begin 2011 hebben we Thierry benaderd i.v.m. onze verbouwplannen. Onze plannen zijn dan nog niet concreet; nadat we onze ideeën en wensen hebben aangegeven, volgt een deskundig advies van Thierry. De volgende werkzaamheden worden achtereenvolgens uitgevoerd: plaatsen kozijnen bovenverdieping, vervangen dakbedekking + aanbrengen dakisolatie, verwijderen betonnen vloer + afgraven zand, aanbrengen geïsoleerde vloer (o.a. schuimbeton, vloerverwarming).
  De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen, dankzij de deskundigheid, uitstekende planning en coördinatie van Thierry. Wij hebben tijdens deze verbouwing verder ervaren dat Thierry :
  • De tijd neemt om vragen te beantwoorden en plannen door te spreken.
  • Mee blijft denken en adviezen geeft.
  • Afspraken nakomt.
  • Werkt met professionele medewerkers.
  • Netjes werkt; na een werkdag de werkvloer opgeruimd achterlaat.
  • Ruimte laat voor ons eigen aandeel in deze verbouwing; openstaat voor deze samenwerking en zijn kennis en tips graag met ons deelt.
  • Vertrouwen geeft en grote betrokkenheid toont tijdens het hele bouwproces.
  Wij zijn blij dat we voor onze verbouwing voor La Fronde hebben gekozen en kunnen het iedereen aanraden!

  25 mei 2011
  Ellen en Martijn

  In September 2009 zijn Thierry van Dam en zijn compagnon bij ons begonnen met een uitbouw van 2,5 bij 8 mtr. Het bleek al snel dat bijna alles mogelijk was en er werd dan ook goed meegedacht voor en tijdens de verbouwing, er was veel overleg met ons en ze hebben werkelijk prachtige kozijnen geplaatst. De mannen weten van aanpakken, zijn zeer professioneel en de afwerking en het stucwerk is bijzonder mooi. Het hele project is in no-time gerealiseerd en de oplevering was vóór de afgesproken datum. Ook voor eventuele toekomstige projecten hoeven wij niet na te denken wie we daarvoor zullen benaderen, Top!

  25 mei 2011
  DE HAAN / LEEUWENBERG

  In mei 2011 hebben Thierry van Dam en collega een prachtig badkamertje in ons houten vakantiehuisje gerealiseerd. Leek mij best lastig want de bodem van de oude badkamer was verzakten de wandjes van hardboard, maar de mannen hebben t prachtig gedaan: stevige cementplaten geplaatst, mooie tegels op grond en wanden, plafond gestuct, douchecabine geplaatst, nieuw sanitair, t ziet er prachtig uit, bedankt!

  27 februari 2011
  Karin & Sidney

  Januari en februari 2011 heeft La Fronde voor ons op zolder een dakkapel en dakoptrekking verzorgd. Wij zijn bijzonder tevreden en aangenaam verrast hoe Thierry zijn werkzaamheden managed. Hij weet de verschillende werkzaamheden goed op elkaar aan te laten sluiten en stuurt de onderaannemers goed en secuur aan. Het verschil met vorige aannemers is dat hij geen problemen bij ons neerlegt, maar direct oplossingen aandraagt. Daarnaast is hij vriendelijk en prettig in de omgang, wat wel zo fijn is als iemand wekenlang over de vloer komt. En het belangrijkste, wij zijn erg blij met het eindresultaat. De kwaliteit van het geleverde werk is erg hoog en de afwerking is goed verzorgd. Voor eventuele volgende verbouwingen zullen wij hem zeker weer vragen.

  Karin & Sidney, Haarlem

  13 januari 2011
  Claire Braam & Mark Koetse

  In september en oktober 2010 heeft La Fronde bij ons een flinke verbouwing gedaan, waaronder het aanbrengen van openslaande deuren, nieuwe raamkozijnen, uitbreiding huiskamer, nieuw toilet beneden, badkamer op de bovenverdieping, en diverse stucwerkzaamheden waaronder het plafond beneden. Wij zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat, maar ook met het bouwproces. De kwaliteit van het werk is erg hoog, de planning en communicatie zijn bijzonder goed verzorgd (ondanks flink wat extra werk omdat wij andere dingen wilden was het geheel keurig op tijd klaar), en de eventuele nazorg is prima. Voor de volgende verbouwing bellen wij hen zonder twijfel weer.

  Claire Braam & Mark Koetse
  Haarlem

  6 oktober 2010
  FRANS DE WIT

  Een bouwbedrijf waar wij van op aan konden. Eenmaal afgesproken wordt het ook gedaan, wij hebben anders meegemaakt. Keurig werk, prima kwaliteit en binnen no-time ook echt klaar. Een aanrader.

  Stucwerk van de hele benedenverdieping.
  Vervanging van een dakkapelkozijn door openslaande deuren op onze slaapkamer.

  26 september 2010
  AN KUIPER

  Bijna van mijn balkon gevallen, een verrot balkonhek(mijn huis dateert uit de jaren ’30 en mijn balkon dus ook). La Fronde heeft een prachtig nieuw balkonhek gemaakt van hardhout, inclusief alle mooie rondingen die de ouderwetse orinele balkonstaanders hadden, handgemaakt. En alles sluit prachtig aan op het balkon van de buren. Ik kan weer 80 jaar vooruit!
  An Kuiper, Heemstede

  5 oktober 2009
  JOOST RUISSEN

  Wij hebben in juli 2006 een dakopbouw laten realiseren door La Fronde, het bouw- en aannemingsbedrijf wat 7 maanden daarvoor in het leven geroepen was door Thierry van Dam.
  Ik ken Thierry vanaf de middelbare school en we delen de zelfde passie, namelijk ‘bouwen’.
  Ik heb met, enige hulp van Thierry, zelf de bouwaanvraag geregeld en daarna alle details en werkzaamheden goed doorgesproken.
  De bouw verliep voorspoedig, hijskraan voor de deur, in een rap tempo begon de dakopbouw vorm te krijgen en binnen 3 weken waren we glas- en waterdicht. La Fronde is een flexibel bedrijf met inzicht en een hoop kennis van zaken. Problemen worden gezien als uitdagingen en afspraken worden nagekomen.
  De afbouwfase verliep als een trein, wanden schoten als paddenstoelen uit de grond. Resultaat twee grote slaapkamers en een prachtige badkamer. Het afwerkingsniveau is hoog, net stucwerk en prachtig weggewerkte zonwering. Kortom een succesverbouwing, het geld dubbel en dwars waard.

  2 september 2009
  MARTIJN KUIKEN EN ELLEN WULFFRAAT

  In September 2009 zijn Thierry van Dam en zijn compagnon bij ons begonnen met een uitbouw van 2,5 bij 8 mtr. Het bleek al snel dat bijna alles mogelijk was en er werd dan ook goed meegedacht voor en tijdens de verbouwing, er was veel overleg met ons en ze hebben werkelijk prachtige kozijnen geplaatst. De mannen weten van aanpakken, zijn zeer professioneel en de afwerking en het stucwerk is bijzonder mooi. Het hele project is in no-time gerealiseerd en de oplevering was vóór de afgesproken datum. Ook voor eventuele toekomstige projecten hoeven wij niet na te denken wie we daarvoor zullen benaderen, Top!

  17 februari 2009
  FRANS DE WIT

  In 2009 hadden wij al kennis gemaakt met de kwaliteit die geleverd wordt door de Fa. La Fronde. Nu was onze badkamer aan de beurt en de keuze was snel gemaakt. Ook nu weer super werk verricht en ons uitstekend geadviseerd. Wij hebben een prachtige badkamer gekregen, en beneden is ook het toilet helemaal vernieuwd.
  Alles perfect gestuukt tegels glad en strak op de muren en sanitair vakkundig geplaatst en aangesloten. Wij zijn weer meer dan tevreden.

  10 december 2007
  TIELEN

  Eind 2007 hebben wij La Fronde benaderd om voor ons een dakopbouw te realiseren. Na zeer deskundig advies en de verschillende opties m.b.t. de mogelijkheden was begin april 2008 het moment aangebroken dat er werd gestart met de werkzaamheden.
  Dat begon al goed. Na dag 1 brak er een enorme hoosbui los en het begon op diverse plekken te lekken.
  Geen nood: Thierry stond binnen een half uur op de stoep en heeft het onmiddellijk opgelost. Dit is typerend voor de voortgang van de hele verbouwing.
  Alle “problemen” die er altijd ontstaan werden zeer snel en tot ieders tevredenheid opgelost.
  Binnen 3 weken stond er een complete bovenverdieping op ons huis. Na iets meer dan 3 maanden kon deze bewoond worden.
  Door deze schitterende nieuwe ruimte konden wij (na een kleine rustperiode van een maand) ook de eerste verdieping grondig aanpakken. O.a. 2 kamers samenvoegen waardoor een hele mooie ruime slaapkamer ontstond.

  Voorjaar 2012 hebben wij La Fronde opnieuw benaderd om voor ons een nieuwe badkamer te creëren. Het resultaat is geweldig mooi geworden. Een grote inloopdouche een heel mooi wastafel meubel en ook een nieuw plafond. Een en ander ging echt niet vlekkeloos i.v.m. leveringsproblemen van spullen die wij zelf aanleverde maar wederom is alles geweldig opgelost. Hulde voor La Fronde de mannen die met hem samenwerken. Met name de loodgieter (Fa.Beelen) en tegelzetter.

  Kortom als wij ooit weer een verbouwing laten uitvoeren is La Fronde met afstand onze eerste keus.

  Fam Tielen
  Schoterbosplein

  BEL GRATIS