Bouwbedrijf Santpoort

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Santpoort

Bouwklus in de planning? Schakel La Fronde aannemersbedrijf in!

La Fronde is hét bouwbedrijf in de regio Santpoort dat uw project of bouwklus in goede banen kan leiden. Wij kunnen u bij verschillende soorten klussen van dienst zijn. Badkamerrenovatie, verbouwing van uw woonkamer, het plaatsen van een dakopbouw of een renovatie van uw keuken? Geen probleem. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij elke klus ook in Santpoort tot een prachtig eindresultaat te brengen! Bent u nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website of neem contact op met onze aannemer zodat wij u hier persoonlijk meer over kunnen vertellen.

Duidelijke afspraken voor het mooiste resultaat

Een lampje ophangen of het vervangen van een stopcontact kunt u waarschijnlijk zelf wel. Echter, wanneer u een grote verbouwing of renovatie in Santpoort in de planning heeft, is het verstandig dit over te laten aan de expertise van een aannemersbedrijf. Op deze manier weet u zeker dat uw klus volgens een gedegen aanpak verloopt. Daarbij is het echter wel belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en er heldere afspraken worden gemaakt. Dat is precies hetgeen waar La Fronde bouwbedrijf in Santpoort goed in is! Bij ons geen verrassingen, maar een stap voor stap uitgewerkt bouwplan. Heeft u tussendoor vragen over de voortgang van uw badkamerrenovatie, dakopbouw of verbouwing? U heeft een vast aanspreekpunt waar u altijd met uw vragen terecht kunt. Bij ons dus geen onbetrouwbare praktijken, maar afspraak = afspraak!

De voordelen van bouwbedrijf La Fronde in Santpoort

Waarom zou u voor La Fronde aannemersbedrijf kiezen in Santpoort? Naast het feit dat wij uw betrouwbare bouwpartner zijn, verzekeren wij u van het volgende:

  • Wij hebben enkel gecertificeerd personeel in dienst
  • Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit
  • Wij kunnen u tevens helpen met de aanvraag van uw bouwvergunning
  • Wij hebben een uitgebreide dienstverlening: van dakopbouw tot badkamerrenovatie
  • Wij altijd zorgen voor heldere communicatie en duidelijke afspraken

Plan een afspraak met onze aannemer!

Wilt u meer weten over onze werkwijze of dienstverlening in Santpoort? Maak gerust een afspraak met onze aannemer. Middels een persoonlijk gesprek met ons als aannemer brengen wij uw wensen ten aanzien van uw verbouwing of renovatie in kaart. Op basis daarvan kunnen wij tekeningen maken en uw idee verder uitwerken en een offerte overhandigen. Gaat u daarmee akkoord? Dan gaan wij graag voor u in Santpoort aan de slag! Bel ons op telefoonnummer 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. Mailen kan ook, namelijk naar: info@lafronde.nl. Aannemersbedrijf La Fronde realiseert graag uw droomwoning in Santpoort!

BEL GRATIS