Uw voordelen

Uw voordelen vertalen zich bij Bouwbedrijf La Fronde BV in verschillende aspecten

Kwaliteit in materiaal en techniek

Wij werken met materialen van hoge kwaliteit waardoor u ook na vele jaren nog kan genieten van uw verbouwing. Een voorbeeld daarvan is het uitsluitend gebruik maken van kozijnen gemaakt door de Haarlemse Timmerfabriek Bruschke.

Wij houden ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van materialen en techniek voor het bouwen. Zo doen wij regelmatig cursussen en bijscholing, daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste innovaties, bijvoorbeeld jaarlijks op de Jaarbeurs in Utrecht.

Veiligheid en scholing

Al ons personeel is VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers. Wij houden ons strikt aan deze veiligheidsvoorschriften. Ook is La Fronde BV een erkend leerbedrijf, onze leermeesters leiden studenten op tot vaklieden in de bouw.

Ontzorgen

Veel mensen zien op tegen een verbouwing, het huidige huis gaat op de schop en er moet veel geregeld worden. Kwaliteit laat zich ook vertalen in ontzorgen. La Fronde BV verzorgt uw verbouwing van begin tot eind. Indien er bouwvergunningen nodig zijn kunnen wij de benodigde tekeningen voor u regelen en u de verdere organisatie ervan uit handen nemen.

Verzerkerd

Uw huis is een duur bezit. Voor al onze werkzaamheden hebben wij een doorlopende Construction All Risks (CAR) verzekering afgesloten. Deze verzekering biedt financiële zekerheid voor materiële schade die op of rond de bouwplaats kan ontstaan.

BEL GRATIS