Bouwbedrijf Velserbroek

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Velserbroek

Kwaliteit in verbouwing en renovatie in Velserbroek

Bij La Fronde Bouw- en aannemersbedrijf bent u aan het juiste adres als u in de regio Velserbroek op zoek bent naar een vakkundig bouwbedrijf.

Onze werkzaamheden bestaan uit verbouwing, renovatie, aanbouw en onderhoud aan woningen en bedrijven in onder andere Velserbroek. Daarbij hechten wij grote waarde aan het afleveren van kwaliteit. Zowel bij onze werkwijze als in het eindresultaat ziet u deze kwaliteit terug. Wilt u meer weten over ons bedrijf en hoe wij u van dienst kunnen zijn in Velserbroek? Neem dan contact op met aannemer Thierry van Dam via onderstaande contactgegevens.

La Fronde
Uw renovatie in Velserbroek in goede banen

Een verbouwing, een badkamerrenovatie, of het plaatsen van een dakopbouw. Bij een dergelijk klusproject komt een hoop kijken. Het hele huis staat op z’n kop en er moet veel worden geregeld. Het is dan fijn als u een vakkundig bouwbedrijf in arm neemt, dat weet hoe dit soort projecten moeten worden aangepakt.

Dankzij een zorgvuldige planning, heldere communicatie en efficiënte werkwijze kan een verbouwing of renovatie echter in goede banen worden geleid.

Heeft u dus in Velserbroek een bepaalde klus in gedachten? Dan is La Fronde uw betrouwbare aannemersbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw klus in Velserbroek van A tot Z wordt uitgevoerd, met een prachtig eindresultaat waar u versteld van zult staan.

Neem eens een kijkje in het portfolio op onze website van reeds gerealiseerde projecten in onder andere Velserbroek.

Uw aannemer, uw klus, uw voordeel!

Zoals hierboven al eens is benoemd, staat aannemersbedrijf La Fronde voor kwaliteit. Ook in Velserbroek doen wij elke dag weer ons best onze goede naam hoog te houden. Wilt u een dakopbouw laten realiseren? Of heeft u een vakkundig oog nodig voor uw badkamerrenovatie? Schakel La Fronde in. Wij zijn uw bouwbedrijf omdat:

  • Wij leveren kwaliteit in materialen, techniek en resultaten
  • Wij ontzorgen u volledig van uw klus of bouwproject
  • Wij onze werkzaamheden middels Construction All Risk hebben verzekerd
  • Wij enkel VCA gecertificeerd personeel in dienst hebben
  • Wij een uitgebreide dienstverlening hebben: van dakopbouw tot badkamerrenovatie

Aannemer nodig voor een verbouwing of renovatie? Neem contact op!

La Fronde zorgt bij uw verbouwing of renovatie voor een resultaat dat staat. Wilt u meer weten over onze werkwijze of informatie over uw toekomstige project? Neem dan contact met ons op! Bel ons op telefoonnummer 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538.

Mailen kan ook: info@lafronde.nl. Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening in Velserbroek!

BEL GRATIS