Totaal verbouwing

  • Home
  • /
  • Totaal verbouwing

Kies voor een bewezen bouwbedrijf

Een verbouwing moet in één keer goed gebeuren. U wilt achteraf niet nog andere bedrijfjes in moeten schakelen. Kies daarom voor een complete aannemer. La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf helpt u van A tot Z. Wij maken eerst kennis met u. Dan kunt u uw wensen aangaande de verbouwing uitvoerig bij ons neerleggen. Als wij de opdracht mogen oppakken van u, dan zijn wij uw partner van projectaanname tot oplevering. Lees snel verder wat wij voor uw verbouwing kunnen betekenen.

Welke verbouwing heeft u in gedachten?

Bouw- en aannemingsbedrijf La Fronde kan elke verbouwing voor u oppakken. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe erker aan uw huis? Geef uw wensen aan ons door. Wij adviseren u desgewenst graag. En realiseren precies die erker die u al tijden voor ogen heeft. Wilt u uw ruimte op de bovenste verdieping vergroten door een dakopbouw? Heel verstandig. Ook deze klus pakken onze vakmensen met gemak op. Maar ook een gehele badkamerrenovatie of het realiseren van een nieuwe keuken kunt u prima aan onze experts overlaten. Welke verbouwing wij ook op mogen pakken, wij gebruiken hier het beste materiaal voor. En wij passen de nieuwste technieken toe. Kortom, echt vakmanschap. Bent u hier ook aan toe? Maak dan snel een afspraak met de specialisten van bouw- en aannemingsbedrijf La Fronde.

Verbouwing

De vele voordelen van bouwbedrijf La Fronde

Soms wordt gedacht dat het inschakelen van meerdere kleine bedrijfjes voor een verbouwing voordeliger is. Wij bewijzen u echter graag het tegendeel. Als u elke losse klus bij La Fronde neerlegt, dan heeft u ten eerste maar één aanspreekpunt. Dat zorgt voor korte en heldere communicatielijnen. Ten tweede kunnen de losse klussen binnen La Fronde precies op elkaar afgestemd worden. Dit scheelt u veel tijd en daarmee kosten. Een derde belangrijk punt is dat alles laten uitvoeren door één aannemer stukken voordeliger is. Kies nu dus ook voor La Fronde. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Persoonlijk advies
  • Passend maatwerk
  • Betaalbare klussen
  • Professionele aanpak
  • Klantvriendelijke benadering

Benader La Fronde voor uw verbouwing

Neem nu contact op met bouw- en aannemingsbedrijf La Fronde. Vraag een vrijblijvende offerte aan bijvoorbeeld. Of stuur uw wensen aan ons e-mailadres: info@lafronde.nl. Directe antwoorden ontvangt u als u belt naar telefoonnummer 023-5257083 of 06-41018538. La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf realiseert graag uw verbouwing!

BEL GRATIS