Bouwbedrijf Aerdenhout

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Aerdenhout

Het aannemersbedrijf in Aerdenhout voor elk soort klus!

Een bouwbedrijf in de buurt van Aerdenhout nodig? Voor een verbouwing, renovatie, dakopbouw of badkamerrenovatie? Dan bent u precies waar u moet zijn. La Fronde is het aannemersbedrijf in de regio Aerdenhout wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar partner voor uw bouwproject. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over ons bouwbedrijf, onze dienstverlening en werkwijze. Ook voor u in Aerdenhout gaan wij met enthousiasme aan de slag! Bent u benieuwd naar voorbeelden van gerealiseerde projecten? Neem een kijkje in ons online portfolio of neem contact op met onze aannemer zodat wij u persoonlijk kunnen informeren!

Kwaliteit is ons motto

Een verbouwing of renovatie is een flink project. U investeert er waarschijnlijk een flink deel van uw (spaar)geld in. Wanneer u dit project wilt uitbesteden aan een aannemersbedrijf, mag u ook kwaliteit verwachten die jarenlang meegaat. Dat is precies waar aannemingsbedrijf La Fronde zich als bouwbedrijf dagelijks ook in Aerdenhout voor inzet: kwaliteit. Kwaliteit in werkwijzen, personeel, materiaal en afwerking. Dit ziet u dan ook terug in onze mooie resultaten. Van dakopbouw tot aan badkamerrenovatie. Wij combineren oog voor detail met technisch inzicht en weten elk soort bouwklus in goede banen te leiden. Ook voor u in Aerdenhout gaan wij als uw aannemer graag aan de slag!

Meer over onze diensten in Aerdenhout

Wilt u weten voor welk soort klussen u ons aannemersbedrijf in Aerdenhout kunt inschakelen? Dat zetten wij hieronder voor u op een rij:

  • Uit- en aanbouw
  • Dakopbouw en dakkapellen
  • Keuken- en badkamerrenovatie
  • Renovatie en verbouwing
  • Bouwvergunningen

Staat uw klus hier niet tussen? Geen nood, neem contact op met onze aannemer en wij kijken graag hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor zakelijke projecten in Aerdenhout zijn wij uw betrouwbare bouwbedrijf! Wij denken graag met u mee en kunnen desgewenst meehelpen met het uitwerken van uw bouwplannen en het aanvragen van vergunningen.

Persoonlijke afspraak maken?

Graag informeren wij u persoonlijk over onze manier van werken. Ook overhandigen wij u graag een vrijblijvende offerte zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden van aannemingsbedrijf La Fronde. Telefonisch zijn wij bereikbaar op nummer 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. U kunt ook mailen naar: info@lafronde.nl voor meer informatie over uw bouwklus in Aerdenhout.

BEL GRATIS