Aannemersbedrijf

  • Home
  • /
  • Aannemersbedrijf

Laat uw droomhuis realiseren door aannemersbedrijf La Fronde!

Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Of heeft u al een droomhuis maar bent u toe aan extra ruimte middels een aanbouw? Schakel dan La Fronde aannemersbedrijf in. Wij zijn werkzaam in de regio Haarlem en hebben daar inmiddels een goede naam op weten te bouwen! Dit komt omdat wij enkel werken met materialen en technieken van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij onze vakkundige werknemers weten wij dan ook keer op keer de mooiste resultaten te realiseren. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en ons aannemingsbedrijf? En uw bouwklus uitbesteden aan een aannemingsbedrijf? Dan is La Fronde het aannemersbedrijf dat u zoekt!

U kiest toch ook voor kwaliteit?

Wanneer u uw verbouwing of renovatie uit wilt besteden aan een aannemersbedrijf, mag u natuurlijk kwaliteit verwachten. Het is immers een flinke investering, waar u een groot deel van uw (spaar)geld in stopt. La Fronde aannemingsbedrijf beseft dit als geen ander en zet zich in om resultaten van hoogwaardige kwaliteit af te leveren. Maar niet alleen in het eindresultaat ziet u de kwaliteit van ons aannemersbedrijf terug. Ook in onze manier van werken, ons personeel en materiaal is kwaliteit ons belangrijkste doel. Bij elke bouwklus combineren wij oog voor detail met technisch inzicht en weten dit altijd in goede banen te leiden. Hierdoor wordt u volledig ontzorgd. Maar ook als u ons in wilt schakelen voor een deel van een bouwklus, is dit uiteraard mogelijk!

Aannemersbedrijf

Een greep uit ons dienstenaanbod

Dankzij onze veelzijdige dienstverlening als aannemingsbedrijf hebben wij al veel mooie klussen mogen realiseren. Hieronder vindt u een greep uit ons dienstenaanbod:

  • Uitbouw- of aanbouw realiseren voor extra wooncomfort
  • Dakopbouw en plaatsen van dakkapellen
  • Restauratie
  • Renovatie en onderhoud

Wij kunnen deze diensten als aannemersbedrijf voor particulieren en bedrijven uitvoeren. Desgewenst denken wij met u mee over uw bouwplannen en kunnen wij u helpen met de aanvraag van bouwvergunningen.

Maak nu uw afspraak met ons aannemersbedrijf!

Bent u enthousiast geworden na het lezen van het bovenstaand verhaal? Graag komen wij met u in contact zodat wij persoonlijk meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van ons aannemersbedrijf. Telefonisch kunt u ons bereiken op 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. La Fronde aannemingsbedrijf staat voor u klaar om uw droomwoning te realiseren!

BEL GRATIS