Dakopbouw

Meer ruimte realiseren met een dakopbouw op uw woning?

Heeft u een dakopbouw nodig? Wilt u meer ruimte realiseren op de bovenste verdieping van uw woning? Dan is een dakopbouw een zeer goede keuze. Voor het laten bouwen van een dakopbouw in de regio Haarlem en omstreken moet u bij La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf zijn. Een dakopbouw is de ideale oplossing om uw woning groter te maken. Zo is een verhuizing niet nodig! La Fronde zorgt voor een bouwproces dat van A tot Z tot wordt geregeld. Van idee tot eindresultaat mag u kwaliteit verwachten. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dakopbouw door La Fronde? Wij geven u graag meer informatie over onze mogelijkheden. Desgewenst overhandigen wij u ook graag een offerte. Neem alvast een kijkje op onze portfolio pagina voor voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten en neem contact op via onderstaande contactgegevens.

Verschillende mogelijkheden voor uw dakopbouw

Wat dakopbouw betreft zijn er verschillende mogelijkheden. Het is ook een kwestie van smaak! Gaat u voor een klassieke dakopbouw omdat u in een statig pand woont? Of kiest u liever voor modern en strak? Daarnaast zijn er ook mogelijkheden qua vorm: rechte muren, een schuindakvlak, dakkapellen of dakramen. La Fronde heeft inmiddels al veel dakopbouwen mogen realiseren. Graag laten we aan de hand van foto’s en tekeningen de prachtige eindresultaten zien. Omdat een dakopbouw moet voldoen aan bouwkundige en esthetische voorwaarden, zorgt La Fronde er altijd voor dat het bouwproces aan alle voorwaarden voldoet.

Wie haalt u eigenlijk in huis?

Met alle verhalen die er rondgaan over louche bouwbedrijven die afspraken niet nakomen, is het belangrijk dat u weet wie u letterlijk in huis haalt als u een dakopbouw laat plaatsen. Daarom zetten wij hieronder een aantal garanties voor u op een rij, zodat u weet met wie u van doen heeft:

  • Wij leveren enkel kwaliteit. In materiaal, resultaat en techniek
  • Wij hebben enkel gecertificeerd en ervaren personeel in dienst
  • Uitgebreide dienstverlening
  • Duidelijke communicatie
  • Afspraak is afspraak

Bespreek met ons uw plannen!

Maak nu een afspraak om u te laten adviseren over de mogelijkheden van een dakopbouw voor uw huis. Wij bespreken graag met u uw plannen. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer op 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. Mailen kunt u op e-mailadres info@lafronde.nl voor meer informatie over uw dakopbouw!

BEL GRATIS