Daglichtsysteem

  • Home
  • /
  • Daglichtsysteem

Efficient en betaalbaar

Er zijn vele manieren om op de slecht belichte ruimtes in een woning of bedrijfsruimte toch nog daglicht binnen te laten. De Solatube is een zeer efficiente en betaalbare oplossing.

Met het plaatsen van een solatube krijgt u veel meer daglicht binnen. Het daglicht wordt in de ’tube’ gespiegeld waardoor meer licht gegenereerd wordt dan met alleen een opening in het dak. Bovendien kan het daglicht ook ’een hoek om’ gebracht worden. Aan de binnenzijde ziet het er als een vlakke plafonniere uit, er is ook een lamp te bevestigen zodat het in de avond licht geeft.

Ideaal voor de slaapkamer

De Velux dakramen zijn zeer populair en wij plaatsen deze dan ook met grote regelmaat in de regio Haarlem, voordeel van de dakramen is dat ze mooi en goed te verduisteren zijn, ideaal voor slaapkamers.

Ook plaatsen wij met regelmaat lichtkoepels in aanbouwen, of indien wij zelf een aanbouw realiseren.

Meer informatie

La Fronde – specialist in daglichtsystemen in Haarlem!

Maak nu een afspraak om u te laten adviseren over de mogelijkheden van een daglichtsysteem voor uw huis. Wij bespreken graag met u uw plannen. Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer op 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. Mailen kunt u op e-mailadres info@lafronde.nl voor meer informatie over uw daglichtsyteem!

BEL GRATIS