Bouwbedrijf Zandvoort

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Zandvoort

Uw complete partner in Zandvoort

In Zandvoort behoefte aan een aannemersbedrijf dat u alle zorgen uit handen neemt? Leg uw gehele verbouwing of renovatie dan in de ervaren handen van La Fronde.
Dit bouwbedrijf is uw partner van projectaanname tot oplevering. Dit maakt ons een echte aannemer. U hoeft voor uw bouw- en verbouwklussen niet verder te zoeken naar andere bedrijfjes. Die nieuwe dakopbouw in Zandvoort bijvoorbeeld? Die realiseren wij eigenhandig. En die langverwachte badkamerrenovatie? Onze specialisten kunnen elk aspect van dit project oppakken. Kies ook voor deze complete partner. Kies voor La Fronde. Bel ons snel vanuit Zandvoort via 023-5257083.

Wat ons aannemersbedrijf voor u in Zandvoort kan betekenen

De ene aannemer is de andere niet. Als u een verbouwing in de planning heeft staan, dan is het van groot belang deze over te dragen aan een betrouwbaar, professioneel en betaalbaar bouwbedrijf. La Fronde is zo’n bedrijf. Bij ons werkt alleen VCA gecertificeerd personeel. Dit betekent dat wij ons strikt houden aan de voorschriften die in de Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist voor Aannemers zijn gesteld. Welke verbouwing of renovatie in Zandvoort mogen wij voor u realiseren? Of het nou het verwezenlijken van een dakopbouw of het uitvoeren van een badkamerrenovatie in Zandvoort betreft. Wij zorgen dat het eindresultaat kwalitatief, op tijd en volledig naar uw wensen opgeleverd wordt.

Het stappenplan van onze aannemer

Als wij een renovatie of verbouwklus voor u mogen uitwerken, dan werken wij met een handig stappenplan. Zo komt u niet voor nadelige verrassingen te staan. En weten wij precies wat er van ons verwacht wordt. De eerste stap is dat wij graag van u horen wat wij voor u mogen betekenen. Naar aanleiding van die informatie stellen wij een scherpe offerte op. Gaat u hiermee akkoord, dan spreken we een planning af. Vervolgens kan het bouwen, verbouwen of renoveren beginnen. Op die manier weten wij elke keer weer als bouwbedrijf een prachtig eindresultaat op te leveren. Topkwaliteit, met de beste materialen, volgens de gemaakte planning en binnen uw budget.

Aannemersbedrijf La Fronde in 5 woorden

Mogen de specialisten van La Fronde in Zandvoort uw dakopbouw bouwen? Of de badkamerrenovatie oppakken? Heel verstandig. U kiest dan voor:

  • Veelzijdigheid
  • Betrokkenheid
  • Betaalbaarheid
  • Vakbekwaamheid
  • Klanttevredenheid

Contactgegevens La Fronde vanuit Zandvoort

Heeft u een bouwbedrijf nodig? Voor een uitvoerige verbouwing of kleinschalige renovatie? Bij La Fronde kan het allemaal. Neem contact met ons op via telefoonnummer 023-5257083 of 06-41018538. Mailen mag naar info@lafronde.nl. Dan maken wij spoedig een afspraak bij u in Zandvoort!

BEL GRATIS