Zakelijke projecten

  • Home
  • /
  • Zakelijke projecten

Nieuw Unicum

Al sinds 2006 doen wij al het onderhoudswerk voor stichting Nieuw Unicum. Deze Zandvoortse zorginstelling heeft vijf vestigingen en ongeveer 275 woningen en diverse gebouwen voor dagactiviteiten. Zij vragen ons voor uiteenlopende werkzaamheden, van het herstellen van een aanrijschade door rolstoelen tot het compleet nieuw neerzetten van een appartementencomplex. Regelmatig worden wij gevraagd voor het verbouwen en anders indelen van de gebouwen, kamers, kantoren en algemene ruimtes. Brandwerende maatregelen en rolstoel vriendelijke voorzieningen zijn hierin aan de orde van de dag.

Stedelijk Gymnasium Haarlem

Na een grondige screening zijn wij de huisaannemer geworden van deze school. De school die in het centrum van Haarlem staat bestaat uit oude monumentale panden. Dit vereist kennis en vakmanschap! Strakke planningen vanwege lessen, examens en vakanties zijn een must.

Keur Keukens

Als partner van Keur Keukens verzorgen wij alles rondom de keuken. Dat wil zeggen dat wij de ruimte klaar maken zodat de keuken geplaatst kan worden. Denkt u hierbij aan leidingwerk van gas en water, riool, koven, stucwerk, plafonds, spots en afvoerbuizen van afzuigkappen. Met een strakke planning zorgen wij dat de keukenmontage vlekkeloos verloopt.

VvE en Woning verhuur

Al enige jaren verzorgen wij het onderhoud van verschillende verhuurders en VvE’s. Wij verzorgen ook de opnames voor onderhoud om zo samen een gestructureerd onderhoudsplan te maken. Desgevraagd vervullen wij de functie van de huismeester. Van oplevering tot vertrek.

Isover

Als gecertificeerd Isover partner kunnen wij uw huis na-isoleren om zo een beter Energie Prestatie Certificaat te halen. Wij kunnen u adviseren over de beste methode en waar de hoogste resultaten te behalen zijn, ook voor de kleinere portemonnee.

BEL GRATIS