Uitbouw/aanbouw

  • Home
  • /
  • Uitbouw/aanbouw

Interesse in een uitbouw?

Heeft u interesse in een uitbouw? Schakel dan de specialisten van La Fronde Bouw- en aannemingsbedrijf in. Onze werkwijze is vlot, uiterst vakkundig en wij zorgen voor een vlekkeloos verloop van het gehele bouwproces. U legt namelijk het gehele proces bij één partij neer. Zo weet u zeker dat precies dat gecreëerd wordt waar u naar op zoek was. Bent u benieuwd naar onze werkwijze, diensten en tarieven? Schakel ons in voor de realisatie van uw gewenste uitbouw!

Ontdek de mogelijkheden met een uitbouw

Mist u net dat beetje extra gewenste ruimte in huis, maar heeft u geen zin of mogelijkheid te gaan verhuizen? Dan biedt een uitbouw uitkomst. Op een relatief eenvoudige en betaalbare wijze ontvangt u meteen enorm veel meer ruimte in uw woning. Dit maakt het een zeer welkome uitbreiding voor veel woningen. Wij realiseren deze aanvulling dusdanig nauwkeurig, dat uw bestaande woning vlekkeloos overloopt in de aanbouw. Er bestaan tegenwoordig verschillende mogelijkheden om uw gewenste uitbreiding gestalte te geven. Denk aan variaties in materiaal, kleur en vormgeving. Wij bespreken graag wat uw wensen zijn. Ook informeren we u over de opties in deuren en ramen. Bij alles wat we doen staat een duurzaam en indrukwekkend resultaat voorop, voor een betaalbare prijs. Naar aanleiding van uw wensen stellen wij graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Waarom uw uitbouw door La Fronde laten realiseren?

Wij onderscheiden ons op diverse punten van de gemiddelde bouwbedrijven. Zo hanteren wij maar één aanspreekpunt. Hierdoor blijven de lijnen kort, zijn we van A tot Z enorm betrokken bij uw project en weet u precies wat u van ons mag verwachten. U legt uw wensen bij ons neer, wij vormen deze om tot een helder bouwplan en controleren regelmatig bij u of onze neuzen nog steeds dezelfde kant op staan. Dit voorkomt nadelige verrassingen achteraf of onverhoopte vertragingen gedurende het proces. Een ander groot voordeel van onze aanpak is dat wij alleen maar werken met het beste materiaal. Tot slot weet u bij ons zeker dat u een VCA gecertificeerde partij in de arm heeft genomen. Wij gaan voor veiligheid, kwaliteit en hebben alleen maar opgeleide en vakbekwame medewerkers in dienst.

Schakel ons in voor uw uitbouw

Wilt u dat uw uitbouw vakkundig en volledig naar uw wensen gerealiseerd wordt? Schakel ons dan in. Vraag een vrijblijvende offerte aan door ons online contactformulier in te vullen, bel naar 023-5257083 of 06-41018538 of stuur een mail naar info@lafronde.nl. Wij helpen u graag aan precies die uitbouw waar u al tijden van droomt!

BEL GRATIS