Bouwbedrijf Beverwijk

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Beverwijk

Bouwbedrijf in Beverwijk nodig?

Een verbouwing of renovatie in Beverwijk omvat vaak erg veel stappen. Nu kunt u er natuurlijk voor kiezen voor al die stappen afzonderlijke bedrijfjes in te huren. Maar u kunt ook kiezen voor één alomvattend aannemersbedrijf. La Fronde is zo’n veelzijdige aannemer. Vanaf het moment dat wij uw project aannemen tot de oplevering. Wij zorgen dat u van A tot Z maar één aanspreekpunt heeft. En de lijnen daardoor in Beverwijk kort blijven. Zoekt u dus nog een bouwbedrijf voor een dakopbouw, nieuwe erker, keuken of badkamerrenovatie? U kunt de vakmensen van La Fronde vanuit Beverwijk benaderen via 023-5257083.

Beverwijk kent u al goed als aannemersbedrijf

Bouwbedrijf La Fronde heeft al regelmatig bezoekjes aan Beverwijk mogen brengen. Kijk en vraag gerust even rond. Dan zult u erachter komen dat veel mooi werk van onze hand is. Die ruime dakopbouw op de hoek van de straat? Die mooie badkamerrenovatie bij de buren? Die perfect voltooide verbouwing van dat oude pand? Wij pakken alles op. Volgens de nieuwste technieken. Met de beste materiaalsoorten. En door de best gekwalificeerde vakmensen. Wilt u in contact komen met deze complete aannemer? Geef ons dan door wat u van ons verwacht. Dan vertellen wij u meer over onze mogelijkheden aangaande uw verbouwing of renovatie. Dan bezit u straks ook in Beverwijk een prachtig stukje vakwerk van La Fronde!

De vele voordelen van La Fronde als aannemer

Uiteraard zijn wij niet het enige bouwbedrijf in de omgeving van Beverwijk. Maar u wilt natuurlijk wel die renovatie neerleggen bij de beste specialisten. En uw geplande verbouwing bij bewezen vakmensen. Kies daarom voor La Fronde. Wij zijn gecertificeerd, ervaren en denken mee met uw wensen. Ook houden we de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied nauwlettend in de gaten. Graag geven wij u een opsomming van de diensten die wij u kunnen bieden. Waaronder het:

  • Bouwen van nieuwe erker
  • Realiseren van uw dakopbouw
  • Onderhouden van zakelijke projecten
  • Oppakken van uw badkamerrenovatie
  • Verwezenlijken van uw maatwerk keuken

Wilt u aannemersbedrijf La Fronde vanuit Beverwijk inschakelen?

U begrijpt, bouwbedrijf La Fronde in de arm nemen als professioneel partner voor uw verbouwing of renovatie levert u veel gemak, voordeel en mooie resultaten op. Maak een afspraak met onze specialisten via 023-5257083 of 06-41018538. Een mail met daarin uw verzoek of vraag mag gestuurd worden aan info@lafronde.nl. Mag ons aannemersbedrijf straks ook bij u in Beverwijk een klus oppakken?

BEL GRATIS