Diensten

Uitbouw/aanbouw

Bouwbedrijf La Fronde biedt een veelzijdige dienstverlening en zorgt voor een deskundige uitbouw van uw woning of bedrijfspand. Ook voor erkers bent u aan het goede adres!

Lees meer

Dakopbouw

Dakopbouw

Heeft u ruimtegebrek en wilt u extra ruimte creëren? Met een dakopbouw realiseren wij snel en vakkundig extra ruimte. Ook kunnen wij balkons vervaardigen en plaatsen.

Lees meer

Renovatie

Heeft u een pand die u in de oude staat wilt terugbrengen? Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren van oude, historische woningen, kerken, monumenten en andere panden.

Lees meer

Maatwerk

Heeft u speciale wensen en eisen? Wij leveren maatwerkinbouwkasten, traprubbers, traphekken en meer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Lees meer

Dakkapel

Dakkapellen

Wilt u meer licht, ruimte en uw woning meer waarde geven? Kies dan voor een dakkapel voor uw donkere zolderkamer. Wij geven u graag advies op maat.

Lees meer

Daglichtsysteem

Meer licht in uw ruimte? Met de Solatube of Velux dakramen kunnen we op een een efficiëntie en betaalbare manier ruimtes beter belichten. Benieuwd?

Lees meer

Keuken

20121107_165650

Als aannemer kunnen wij de gehele keukenruimte aanpakken, handig als ook de elektra en of plafond en wanden moeten worden aangepast.

Lees meer

Badkamer

Badkamers

Is uw badkamer aan een vernieuwing toe? Bouwbedrijf La Fronde heeft hier ook jarenlange ervaring in en wij kunnen uw hierin adviseren en ondersteunen.

Lees meer

BREDE DIENSTVERLENING

  • Bouwvergunning
  • Zakelijk
  • Totaal verbouwing

Wij regelen voor u een bouwvergunning met de bijbehorende tekeningen en berekeningen.

Lees meer

Wij zijn tevens gespecialiseerd in zakelijke projecten. 

Lees meer

Schakel ons in voor uw gehele verbouwing voor een persoonlijke en betaalbare verbouwing.

Lees meer

BEL GRATIS