Bouwbedrijf

Droomwoning realiseren? Schakel La Fronde in!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw ideale droomwoning kan gaan realiseren? Dan bent u precies waar u zijn moet, namelijk bij La Fronde aannemings- en bouwbedrijf. Wij staan voor kwaliteit, duidelijke afspraken en heldere communicatie. Bij La Fronde weet u precies waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, restauratie en verbouwingen aan uw woning of bedrijfspand. In de regio Haarlem hebben wij inmiddels mooie projecten weten te realiseren. Gaat het om een aanbouw of het plaatsen van een nieuwe dakopbouw? Laat het ons weten, wij zijn graag bereid een voorstel te doen!

Uw verbouwing geheel uit handen!

Bouwbedrijf La Fronde kan een verbouwing van begin tot eind geheel uit handen nemen. Ideaal, want er komt vaak een hoop bij kijken. Er moeten bouwplannen gemaakt worden, er moeten wellicht vergunningen voor worden aangevraagd en er moet rekening gehouden worden met regelgeving en veiligheid. En wellicht heeft u ook al gedacht aan duurzaam bouwen. Ook hier kan La Fronde als bouwbedrijf in meedenken. Wij gaan volgens een projectmatige manier van werken aan de slag, zodat u precies weet wat voor stappen er in het proces worden genomen. Dit alles zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Mogen wij ook u ontzorgen? Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

De belangrijkste pijlers van ons bouwbedrijf

Bij onze werkzaamheden houden wij altijd een aantal pijlers in ons achterhoofd. Dit om de kwaliteit van onze werkzaamheden te blijven waarborgen. Zo werkt ons bouwbedrijf uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zorgen wij voor een goede scholing van onze medewerkers, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en materialen.

Verder vinden wij het belangrijk om altijd te zorgen voor een heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Bouwbedrijf La Fronde

Voorbeelden van onze werkzaamheden

Bent u al overtuigd van de voordelen van La Fronde? Hieronder zetten wij graag een aantal voorbeelden op een rij van klussen waarvoor u ons bouwbedrijf kunt inschakelen. Denk aan:

  • Uitbouw van uw woning
  • Plaatsen van dakopbouw of dakkapel
  • Renovatie en restauratie
  • Erkers
  • Maatwerk keukens en badkamers

Meer weten? Maak een afspraak!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van La Fronde bouwbedrijf? Graag plannen wij met u een afspraak in zodat wij meer kunnen vertellen over onze diensten en werkwijze.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummers 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. Mailen kunt u op e-mailadres info@lafronde.nl. La Fronde bouwbedrijf is uw betrouwbare partner, voor elk soort bouwklus!

BEL GRATIS