Bouwbedrijf Haarlem

  • Home
  • /
  • Bouwbedrijf Haarlem

Bouwproject realiseren? Laat u verrassen!

La Fronde is hét aannemersbedrijf in de regio Haarlem, voor hoogwaardige kwaliteit bij uw bouwproject. Verbouwing, renovatie, dakopbouw of een badkamerrenovatie: dankzij onze veelzijdige dienstverlening kan ons bouwbedrijf u op vele manieren bijstaan. Daarbij staat kwaliteit altijd voorop. Kwaliteit in materiaal, in werkwijze en in afwerking.

La Fronde is de aannemer in Haarlem die zorgt voor een resultaat dat staat. Kijk gerust eens naar de voorbeelden in ons online portfolio van reeds gerealiseerde projecten en laat u verrassen. Bent u overtuigd? Neem dan contact op zodat wij samen met u in Haarlem een prachtig bouwproject van start kunnen laten gaan!

La Fronde: uw betrouwbare bouwbedrijf in Haarlem

Een verbouwing of renovatie geeft troep. Het huis staat op z’n kop, er lopen mensen heen en weer en er is even wat minder privacy waar u van kunt genieten. Bij La Fronde uit Haarlem snappen wij dat als geen ander. Het is belangrijk dat uw bouwproject daarom in goede banen wordt geleid, met het liefst zo min mogelijk overlast. Dat bewerkstelligen wij door te zorgen voor persoonlijke aandacht en een heldere communicatie.

Als aannemer hebben wij dankzij deze werkwijze al vele mooie projecten mogen realiseren. Van dakopbouw tot badkamerrenovatie! Bent u in Haarlem dus op zoek naar een betrouwbaar, vakkundig bouwbedrijf dat uw wensen door middel van maatwerk en persoonlijke aandacht kan realiseren? Dan bent u bij La Fronde precies aan het juiste adres!

Een aannemer met sterke garanties!

La Fronde is natuurlijk niet het enige aannemersbedrijf in Haarlem. Maar wel het enige aannemersbedrijf met een aantal sterke garanties en voordelen. U kiest toch ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Wij garanderen u:

  • Aandacht voor uw wensen en voorkeuren
  • Enkel professionele, gecertificeerde medewerkers
  • Hoge klanttevredenheid
  • Scherpe, heldere offertes
  • Geen verrassingen achteraf

Of u nu een bouwbedrijf nodig heeft voor het plaatsen van een dakopbouw, of voor het realiseren van een badkamerrenovatie: wij zorgen van begin tot eind voor uw renovatie of verbouwing in Haarlem!

Bouwbedrijf Haarlem

Afspraak maken met La Fronde?

Graag gaan wij met u rond de tafel om uw wensen te bespreken. Daarbij leggen wij tevens meer uit over onze werkwijze en hoe wij u kunnen ontzorgen.

Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. U kunt ook mailen naar info@lafronde.nl. Hopelijk tot ziens in Haarlem!

BEL GRATIS