Badkamerrenovatie

  • Home
  • /
  • Badkamerrenovatie

Kies voor compleet nieuw

Overweegt u een badkamerrenovatie? Heel erg verstandig. Uw bad zal weer als compleet nieuw aanvoelen. Precies volgens uw wensen. Een badkamer is een plaats waar u erg veel tijd doorbrengt. Douchen, opmaken, uw haar in model brengen, toiletbezoekjes. Per dag spendeert u er al snel minimaal twee momenten. Het is dus van groot belang dat u zich prettig in deze ruimte voelt. Een badkamerrenovatie van La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf maakt dit mogelijk. Geef uw wensen vrijblijvend aan ons door. Dan bieden wij u een scherpe en heldere offerte aan. Wij pakken uw badkamerrenovatie graag op als klus!

Waar bestaat een badkamerrenovatie uit?

De vakmensen van La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf kunnen uw huidige badkamer snel correct en professioneel omtoveren tot een compleet nieuwe badkamer. Wij pakken de badkamerrenovatie dan ook uiterst zorgvuldig aan.

Voordat wij aan de slag gaan, bespreken wij daarom eerst uw wensen met u door. U kunt uw wensen zorgeloos aan ons overdragen. Al onze specialisten hebben al jarenlang ervaring in het renoveren van badkamers.
Een badkamerrenovatie omvat erg veel losse klussen. Gelukkig kunnen wij deze allemaal eigenhandig oppakken. U hoeft dus geen extra bedrijfjes meer in te schakelen.
Ook adviseren wij u desgewenst over het plaatsen van wasbak, leidingen en douchecabine. Alles om uw badkamer zo ruim, praktisch en mooi mogelijk te maken.

Waarom u voor La Fronde kiest

Het is erg verstandig te kiezen voor La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf. Ten opzichte van de concurrent onderscheiden wij ons namelijk op punten die voor u het verschil maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van dat wij maar één aanspreekpunt hebben? Lekker handig! En wij werken alleen met het beste materiaal. En volgens de nieuwste technieken. Bovendien hebben onze vakmensen jarenlang ervaring in badkamerrenovatie achter zich. Heeft u ook behoefte aan een nieuwe badkamer van topklasse? Laat deze dan realiseren door La Fronde. Wij werken met:

  • Ervaren vakmensen
  • Beste materiaal
  • Nieuwste technieken
  • Scherpe offertes
  • Maatwerk oplossingen

Neem contact op met La Fronde voor uw badkamerrenovatie

La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf zet graag haar krachten in om uw badkamer compleet te vernieuwen. Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan. Of geef uw wensen telefonisch aan ons door via 023-5257083 of 06-41018538. Mailen mag naar info@lafronde.nl. Laat uw badkamerrenovatie verzorgen door La Fronde bouw- en aannemingsbedrijf!

BEL GRATIS