Aannemer

Bouwklus? Schakel La Fronde in!

Voor het realiseren van uw ideale woning, of de verbouwing van uw bedrijfspand is het verstandig uw bouwklus uit te besteden aan een aannemer. La Fronde bouw- en aannemersbedrijf is uw betrouwbaar en professioneel partner voor het klaren van uw klus! In de regio Haarlem hebben wij inmiddels al vele mooie projecten mogen verzorgen. Neem eens een kijkje in ons online portfolio om voorbeelden van ons werk te zien. Bent u na het zien van het portfolio enthousiast geworden en wilt u ons inschakelen voor uw bouwklus? Neem dan contact op met onze aannemer zodat wij met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Wat kunnen wij als aannemer voor u betekenen?

Als aannemer kan La Fronde een hoop voor u betekenen. Op het gebied van onze dienstverlening zijn we erg veelzijdig. Zo kunnen wij u als aannemer helpen bij het realiseren van een aanbouw, een uitbouw van uw woning, maatwerk keukens en badkamers. En wat dacht u van een nieuwe dakkapel of dakopbouw? Maak uw wensen gerust kenbaar. Desgewenst denken wij met u mee over het ontwerp, maken samen met u de bouwplannen en gaan we voor u aan de slag! Van begin tot eind nemen wij uw klus geheel (of gedeeltelijk) uit handen, zodat u ontzorgd wordt. Heeft u interesse? Plan dan een afspraak met onze aannemer!

Aannemer

De kernwaarden van La Fronde

La Fronde houdt altijd een aantal belangrijke kernwaarden in gedachten. Hierdoor weten wij onze naam als aannemer ook altijd hoog te houden. Een van die kernwaarden is kwaliteit. Kwaliteit in materialen, kwaliteit in resultaten en kwaliteit in ons personeel.

Bij ons werken enkel gecertificeerde vakmensen, die regelmatig bijgeschoold worden. Hierdoor is La Fronde altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij een goede communicatie met u onderhouden. Een verbouwing is namelijk altijd een persoonlijke kwestie. Daarom maken wij duidelijke afspraken met u en krijgt u een vaste contactpersoon die uw vragen tijdens het bouwproject kan beantwoorden.

Neem contact op met onze aannemer

Wij hopen u een beeld te hebben gegeven van wat wij als aannemer voor u kunnen betekenen. Graag doen wij u een voorstel voor uw bouwproject en komen we met u in contact. Bel ons daarom op telefoonnummer 023-5257083 of op mobiel nummer: 06-41018538. Mailen kunt u op e-mailadres info@lafronde.nl. Wij hopen ook uw aannemer te mogen zijn die uw droomwoning mag gaan realiseren!

BEL GRATIS